Geriausi nešiojamųjų kompiuterių prekės ženklai

Šiuolaikiniame sparčiame skaitmeniniame pasaulyje labai svarbu turėti tinkamą nešiojamąjį kompiuterį. Nesvarbu, ar esate studentas, žaidėjas, verslo specialistas, ar tiesiog norite palaikyti ryšį keliaudamas, išsirinkti geriausią nešiojamojo kompiuterio prekės ženklą gali būti sudėtinga. Yra dešimtys skirtingų nešiojamųjų kompiuterių gamintojų, visi jie siūlo savo unikalų funkcijų ir kainų derinį. Norėdami padėti susiaurinti pasirinkimą ir rasti tobulą nešiojamąjį kompiuterį, parengėme šį išsamų geriausių nešiojamųjų kompiuterių prekės ženklų vadovą.

Apple

Kalbant apie nešiojamuosius kompiuterius, „Apple”, ko gero, yra vienas populiariausių ir žinomiausių prekės ženklų pasaulyje. Jų „MacBook Pro” modeliai pasižymi geriausiu pramonėje našumu su aukščiausios klasės procesoriais ir vaizdo plokštėmis, taip pat ilga baterijos veikimo trukme. Be to, „Apple” kompiuteriuose įdiegta jų pačių sukurta operacinė sistema (macOS), kurioje yra daugybė naudingų programų ir programinės įrangos, sukurtos specialiai „Mac” gaminiams. Jei ieškote aukščiausio lygio našumo ir gražaus dizaino, tuomet „Apple” gaminys gali būti puikus pasirinkimas.

Acer

„Acer” yra dar vienas plačiai atpažįstamas prekės ženklas, siūlantis visą nešiojamųjų kompiuterių asortimentą, įskaitant pradinio lygio biudžetinius modelius ir galingus žaidimų kompiuterius. Jų „Predator” linijoje naudojami galingi komponentai, pavyzdžiui, „Intel Core i7” procesoriai ir NVIDIA GPU, todėl jie puikiai tinka žaidėjams arba tiems, kuriems reikia paleisti intensyvias programas, pavyzdžiui, vaizdo redagavimo programinę įrangą arba 3D atvaizdavimo programas. „Acer” taip pat gamina „Chromebook” kompiuterius su „Google” operacine sistema „Chrome OS”, kurie puikiai tinka tiems, kurie nori naudotis visomis „Google” paslaugomis, pavyzdžiui, „Gmail” ir „Docs”, ir nepirkti didelio nešiojamojo kompiuterio su nereikalingais aparatinės įrangos komponentais.

HP

HP (Hewlett Packard) veikia nuo 1939 m., kai išleido pirmąjį stalinį kompiuterį HP 200A Audio Oscillator. Nuo to laiko jie tapo vienais iš pirmaujančių kompiuterinių įrenginių gamintojų – nuo spausdintuvų iki nešiojamųjų ir net planšetinių kompiuterių. Bendrovė siūlo keletą puikių biudžetinių modelių, pavyzdžiui, „Envy” serijos kompiuterius, kurie turi patogias vartotojo sąsajas, tačiau yra pakankamai talpūs, kad galėtų atlikti kasdienes užduotis, pavyzdžiui, naršyti internete ar kurti dokumentus teksto redagavimo programomis. Jei norite išleisti daugiau pinigų, HP taip pat parduoda „Elitebook” verslo klasės nešiojamuosius kompiuterius, kuriuose įdiegta patikima apsaugos funkcija ir kietojo disko šifravimo technologija, todėl jie idealiai tinka įmonėms, kurioms reikia papildomų garantijų dėl duomenų saugumo.

Asus

Asus – dar vienas gerai žinomas kompiuterių gamintojas, gaminantis ir stacionarius, ir nešiojamuosius kompiuterius, kurių kaina, priklausomai nuo pasirinkto modelio tipo, svyruoja nuo mažiau nei 500 USD iki beveik 2 000 USD. Juose naudojami AMD procesoriai kartu su NVIDIA diskrečiosiomis vaizdo plokštėmis užtikrina didelį našumą už prieinamą kainą – tai idealiai tinka, jei planuojate žaisti žaidimus arba dirbti su intensyviais programinės įrangos rinkiniais. Be to, ASUS nešiojamieji kompiuteriai paprastai turi aukštesnės kokybės ekranus nei kiti nebrangūs konkurentai, todėl naudotojai už savo pinigus gauna dar daugiau naudos! Galiausiai, „Asus” neseniai pristatė itin plonų, tačiau vis dar palaikančių Full HD raišką iki 4K UHD ir galingus „Intel Core i7/i9” procesorius, ultraportabilių „ZenBook” nešiojamųjų kompiuterių liniją – puiku, jei svarbiausia nešiojamumas!

Dell

Kompanija „Dell” gyvuoja nuo 1984 m., kai pristatė savo pirmąjį asmeninį kompiuterį „Turbo PC”, kurio vos per du mėnesius nuo išleidimo visame pasaulyje buvo parduota daugiau kaip 250 000 vienetų! Šiandien „Dell” gamina puikius žaidimų kompiuterius, pavyzdžiui, „Alienware”, kuriuose yra tokie galingi komponentai kaip „Intel Core i7” procesoriai ir NVIDIA GeForce GTX 1060/1070 grafiniai procesoriai, priklausomai nuo jūsų biudžeto – puikiai tinka, jei planuojate žaisti šiuolaikinius AAA žaidimus 1080p raiška be didelio atsilikimo ar sulėtėjimo intensyvių kovų metu! Be to, „Dell” siūlo platų verslo klasės XPS serijos „Ultrabook” kompiuterių, kuriuose kartu su „Ultra HD InfinityEdge” ekranais įmontuoti pirštų atspaudų skaitytuvai, pasirinkimą – profesionalams suteikiama tiek saugumo priemonių, tiek stulbinančių vaizdų, kurie sudėti į vieną itin ploną korpusą!

Lenovo

„Lenovo” įsitvirtino kaip vienas geriausių nešiojamųjų kompiuterių gamintojų iš dalies dėl to, kad gamina tokį įspūdingą labai lengvai pritaikomų sistemų pasirinkimą, pradedant biudžetiniais „Chromebook” ir baigiant tokiais galingais įrenginiais kaip „ThinkPad P” serijos nešiojamieji kompiuteriai su 8 kartos „Intel Core I5/I7” procesoriais ir specialiomis „Quadro P1000” grafikos plokštėmis – puikiai tinka, jei kasdien atliekate sudėtingas užduotis, pavyzdžiui, CAD modeliavimą ar vaizdo įrašų redagavimą! Be to, jie siūlo išties naujoviškus modelius, pavyzdžiui, „Yoga” serijos 2-in-1 konvertuojamus nešiojamuosius kompiuterius, kurie prireikus leidžia vartotojams naudotis planšetės režimu ir kartu lengvai peržiūrėti turinį, nes jutikliniai ekranai gali būti net 4K UHD raiškos!

MSI

MSI išsiskiria iš kitų nešiojamųjų kompiuterių gamintojų, nes daugiausia dėmesio skiria žaidimų kompiuteriams, pritaikytiems užkietėjusiems žaidėjams, siekiantiems maksimalaus grafinio ištikimumo, dėl pažangiausių techninės įrangos konfigūracijų, kurias sudaro naujausios procesorių ir grafikos plokščių poros, didelės atminties talpos ir kietojo kūno diskai, užtikrinantys greitą žaidimų įkėlimą, nesvarbu, kokio dydžio būtų failas! Populiariausi modeliai: GS65 Stealth Thin su „GeForce RTX 2080 Max Q” grafikos procesoriumi ir „G-Sync” technologija, užtikrinančia sklandų žaidimą, ir GS75 Stealth 8SG su 8 kartos „Intel Core i9” procesoriumi ir itin plačiu 17,3 colių ekranu su FHD raiška – puikiai tinka, jei planuojate žaisti per kelis monitorius ar virtualios realybės ausines! Galiausiai, nesvarbu, kokie būtų jūsų poreikiai, yra daugybė puikių nešiojamųjų kompiuterių variantų, todėl skirkite šiek tiek laiko apsipirkimui ir raskite tokį, kuris geriausiai atitiktų biudžetą, neaukojant kokybiško našumo!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *